OPROEP

Ben jij of ken jij een enthousiaste, gevorderde cellist(e)? Wij zoeken voor de cellosectie van het NAS: Cellisten! Door ziekte en uitval zijn we onbedoeld een klein clubje geworden en kunnen we best versterking gebruiken. Enthousiasme en gemotiveerdheid vinden we belangrijk. Het is wel fijn als je in positie kan spelen (duimpositie hoeft niet). Ook als je wilt leren maar wel al tot de 7e positie kan spelen, ben je van harte welkom.

Wil je meer weten, of twijfel je nog? Kom gerust een paar keer mee spelen op maandagavond van 19.30-22:00 uur in De Kom in Nieuwegein. Dat is een mooie manier om kennis te maken.  Naast de ambitie om samen mooie muziek te maken, vinden wij gezelligheid en een goede sfeer ook belangrijk.

De eerstvolgende gelegenheid om te ‘shinen’ op het podium zijn de herdenkingsconcerten 3 en 4 mei 2023. Speel jij dan mee in de cello-sectie? Reageer dan met een mailtje aan: To Veenis

Blazers gezocht!

OPROEP

Wil jij meespelen op goed niveau in een gezellig orkest in Nieuwegein? Wil je prachtige concerten geven samen met ons? Kun je repeteren op maandagavond en ben je bereid om te oefenen? Dan ben je van harte welkom!

Het NAS zoekt versterking bij de blazers: hoorn en trompet.

Dit verwachten we van je:

  • speelervaring in een orkest;
  • partijen instuderen en repetitie op maandagavond;
  • bij voorkeur woonachtig in Nieuwegein of de regio Utrecht.

Dit krijg je er voor terug:

  • werken onder professionele begeleiding aan je muzikale ontwikkeling en vaardigheden;
  • repetities op maandagavond in theater ‘De Kom’ in Nieuwegein;
  • leerzaam en ontspannen samenspel met mede-muzikanten;
  • deelname aan drie à vier concerten per jaar;
  • veel speelplezier!

WIl je meer weten? Stuur dan een mailtje aan To Veenis Vraag bijvoorbeeld eens bladmuziek op om een indicatie te krijgen van het speelniveau.

Repetities:

We repeteren op maandagavonden van 19.30-22.00 uur in de kleine zaal van theater ‘De Kom’ aan het Stadsplein 6 te Nieuwegein. Je bent van harte welkom!

VOOR NAS VRIENDEN

Het NAS kent vele vrienden. Dat zijn mensen die belangstellend zijn voor de concerten en/of mensen die hand- en spandiensten verlenen. Wil je ook bij de vrienden horen. Meld je dan aan via To Veenis

Financiële ondersteuning is altijd welkom. Dit kan in de vorm van een eenmalige of een jaarlijkse donatie (denk bijvoorbeeld aan €20,-) op bankrekeningnummer NL87INGB0005660732 t.n.v. Nieuwegeins Amateur Symfonieorkest. Bij voorbaat onze hartelijke dank!